Söndagen den 20 januari kl. 15.00 är det dags för startskottet till årets Lurenspjäs Juntjävlar på föreningshuset Furuborg i Kuggom. Pjäsen, som är skriven av Maria Blom med originaltitel Masjävlar, har gjort succé både som film och teaterpjäs. Blom har lyckats skapa en berättelse där så gott som alla kan känna igen sig själv, sin granne eller någon bekant i det färggranna persongalleriet. Här finns rum för både skratt och gråt.

Roller för vuxna i olika åldrar

I år finns det större och mindre roller för vuxna i olika åldrar, man är ute efter rejäla människor som kan gestalta de djupa rollkaraktärerna. Dessutom finns det olika uppdrag för den som inte själv vill stå på scenen. Bakom kulisserna behövs allt från rekvisitörer till parkeringsvakter. Oavsett vad man sysslar med på teatern så är man en del av den fantastiska gemenskapen Lurens erbjuder.

Första träffen

Säsongens första träff hålls alltså söndagen den 20 januari kl. 15.00föreningshuset Furuborg i Kuggom. Adressen är Lappträskvägen 494, Lovisa. Vid Lovisa västliga avfart från motorvägen vänder man mot Lappträsk och kör knappt fem kilometer till Furuborg som ligger alldeles vid vägen. Regissören Mika Fagerudd och övriga i produktionsgruppen presenterar sommarens produktion och var och en får chans att visa vad man kan. Om man är teaterintresserad så har man nu alla tiders chans att medverka i en högklassig produktion inför storpublik. För många har medverkan i Lurens även lett till ett yrke inom scenkonsten.
Om du är förhindrad att komma på första träffen så kan du även anmäla ditt intresse per telefon (019) 532 412 eller per e-post info@lurens.fi.